Utrinki z zaključnega recitala Ane Šuligoj

Fotografije: Nika Gleščič

V petek, 9. junija, je imela v koncertni dvorani Glasbene šole Nova Gorica zaključni recital Ana Šuligoj iz razreda Josipe Horvat. V prvem delu je predstavila klasični repertoar in nastopila s harmoniko solo. Solistično je zaigrala tudi pop uspešnico Christine Aguilere Say something, ki jo je aranžiral prof. harmonike Dejan Vidovič. 

V drugem delu pa je skupaj z jazz bandom poustvarila nekaj drugačne glasbe, od jazza, do starih rockovskih komadov pa vse do našega priljubljenega Vlada Kreslina. Na programu so bile uspešnice skupin Earth, Wind & Fire in Kool & The Gang. Pod priredbe teh pesmi pa sta se podpisala Jani Klančič in Anže Vrabec.

Nastopajoči: Andrej Orel (petje), Blaž Pahor (klavir), Vid Gregorič (pozavna), Andrej Batič (trobenta), Ana Lipušček (saksofon), Lara Colja (bobni), Žan Colja (kitara), Luka Medvešček (bas kitara) inn Ana Šuligoj (harmonika).

Čestitke vsem nastopajočim in Ani Šuligoj za vso organizacijo in samoiniciativno delo. Hvala glsbenikom za glasbo, ki so jo z nami delili z veliko poustvarjalne energije.

 

(Skupno 532 obiskov, današnjih obiskov 1)